Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan için şok ifade!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerinde sınır tanımıyor.

Kılıçdaroğlu Başbakan'a 'terörist başı' dedi

Daha önce Başbakan’ı kendi halkını katleden Esed’e benzeten Kılıçdaroğlu, daha da ileriye giderek, Erdoğan’a ‘terörist başı’ suçlamasında bulundu.


Kılıçdaroğlu, "Reyhanlı'nın sorunlusu Başbakandır. Herhalde bunun sorumlusu olarak Samsun'daki ayakkabı boyacısı, Antalya'daki büfeciyi mi bulacağız. Ülkeyi kim yönetiyorsa sorumlu odur. Recep Tayyip Erdoğan'ın bu işin sorumlusudur. Ortaya çıkarmazsa katilidir. Bundan dolayı bana tazminat davası açmış. Beni parayla korkutacağını sanıyor. Beni paranla korkutamazsın sen. Her öldürülen yurttaşın hesabını soracağız. Reyhanlı'ya koruma ordusuyla gideceksin. Gitmiş orada millete rüşvet teklif ediyor. 'Olayları unutun size para vereceğim' diye. Sen halkı böyle mi kandırıyorsun? Sen Reyhanlı bilmezsin. Sen oradaki halkın derdini, esnafın derdini bilmezsin." şeklinde konuştu. 

Başbakan Erdoğan'ın terör örgütü elemanlarını yetiştirip Suriye'ye gönderdiğini savunan Kılıçdaroğlu, "Sen o bölgede terör örgütü elemanlarını yetiştirip Suriye'ye gönderen adamsın. Recep Tayyip Erdoğan sen Suriye için terörist başısın. Biliyorum şimdi diyecek ki tazminat davası açacağım. Açmazsan namertsin." dedi.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan için şok ifade! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER