O liste Putin'i çok tedirgin etti!

Rus Lider Putin, liste konusunda ilk kez konuştu ve tedirginlik itirafında bulundu.

O liste Putin'i çok tedirgin etti!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Forbes dergisinin kendisini dünyanın en güçlü ismi olarak seçmesi ile ilgili ilk kez konuştu. Forbes uzmanlarına teşekkür eden Rus lider, bu tür olaylarla çok ilgilenmediğini ifade etti.

Güney Kore’nin KBS televizyonuna konuşan Rus lider, bu tür değerlendirmelerin kendisini tedirgin ettiğini söyledi. Putin, “Karar alma süreçlerini etkileyebiliyor. Bugün bir lider birinci gösterilir, yarın diğeri, bir sonraki gün bir başkası. Bu normal.” dedi. 

“Bırakalım uzmanlar işini yapsın, ben buna çok dikkat etmiyorum.” değerlendirmesinde bulunan Putin, “Buna önem verilirse kararları etkiler. O zaman bu üzücü olur.” değerlendirmesinde bulundu.

Rusya ve Güney Kore’nin dünyanın en güçlü ekonomileri olduğunu hatırlatan Rus lider, “Rusya beşinci büyük ekonomi. Güney Kore de 12’inci büyük ekonomi. Temelde, etkili olduğumuz ana alan burası.” ifadelerini kullandı.

Ahlaki değerlerin çok önemli olduğunu da vurgulayan Putin, “Ben bu durumda küresel olaylara etkimizin çok daha güçlü olacağını düşünüyorum.” tespitinde bulundu.

Rus lidere göre, Güney ve Kuzey Kore arasındaki sorunlar mutlaka barış yoluyla çözülmesi gerekiyor.

CİHAN
<< Önceki Haber O liste Putin'i çok tedirgin etti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER