Sarışın Maria'nın gerçek ailesi bulundu

Yunanistan'da Roman kampında bulunan Maria'nın gerçek ailesine ulaşıldı.

Sarışın Maria'nın gerçek ailesi bulundu

Yunanistan’daki bir Roman kampında  sarı saçları, beyaz teni ve mavi gözleriyle yanındakilere benzemeyen Maria'nın gerçek ailesi araştırılmaya başlanmıştı.

GERÇEK AİLESİ BULUNDU

Yapılan DNA testi sonucunda Maria’nın Atanas Rusev ve Sasha Ruseva çiftinin çocuğu olduğu anlaşıldı.

Bulgaristan İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Svetlozar Lazarov yaptığı açıklamada, “DNA sonuçları Maria diye adlandırılan kızın biyolojik annesinin Sasha Ruseva ve biyolojik babasının Atanas Ruseva olduğunu gösteriyor” dedi.DNA testi sonucunda Maria’nın annesi olduğu anlaşılan Roman asıllı 35 yaşındaki Sasha Ruseva, 2009 yılında çalışmak için Yunanistan’a geldiği sırada imkansızlıklar nedeniyle kızını bıraktığını söyledi.

Bulgaristan TV7 kanalına konuşan Ruseva, “Biz onu hiçbir para almaksızın verdik. Çocuğumu doyuracak durumum yoktu. Onu televizyonda gördüğümden beri çok kötü durumdayım, yataklara düştüm, yemeden içmeden kesildim” dedi.

Yunanistan’da geçtiğimiz hafta bir Roman mahallesine düzenlenen uyuşturucu baskınında fark edilen Maria isimli kız çocuğu için dünya genelinden 8 bin başvuru yapılmıştı. Hristos Salis ve Eleftheria Dimopoulou çiftinin yanında bulunan Maria’ya yapılan DNA testi sonucunda kan bağı olmadığının ortaya çıkmasıyla çift çocuk kaçırma suçundan tutuklanmıştı.
 
<< Önceki Haber Sarışın Maria'nın gerçek ailesi bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER