Edremit'in girişi güzelleştiriliyor

Edremit'in girişi güzelleştiriliyor

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından, ilçenin İzmir yönünden merkezine kadar uzanan İstasyon Caddesi'nde düzenleme çalışmaları yapılıyor. Soğuk Tulumba Köprüsü'nde başlayan çalışmalarda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmalarında sona gelinirken diğer taraftan orta refüj yapımı ve kaldırımlara kilitli parke taşı döşenmesine başlandı.

Çalışma kapsamında İstasyon Caddesi ile beraber Bülent Ecevit Caddesi ve ara bağlantıları da yeniden düzenlenecek. Soğuk Tulumba Köprüsü'nden İzmir yolundaki kavşağa kadar uzanan alanda, toplam 23 bin 265 metrekare kilitli parke taşı kaplaması, 3 bin 150 metre yağmur suyu oluğu, 6 bin 485 metre refüj ve kaldırım bordürü kullanılacak. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmaların sonunda ilçenin girişi, altyapısı güçlenen yepyeni bir görünüme de kavuşmuş olacak.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yaptığı açıklamada ilçenin vitrini konumunda olan giriş ve çıkışların, modern ve çağdaş şehirlere yakışır biçimde yeni bir görünüme kavuşturulduğunu belirterek, "İstasyon Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi ve ara bağlantıları dahil olmak peyzaj ve aydınlatma sistemleri dahil olmak üzere ilçemize gelenleri, hiçbir sorunun olmadığı modern bir cadde karşılayacak." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Edremit'in girişi güzelleştiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER