Efkan Ala'dan kafa karıştıran Fuatavni açıklaması

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala bir gazetecinin 'Fuat Avni'yi neden bulamadınız? sorusuna "Tarım ve bilgi toplumu beraber yaşıyoruz, sosyal medya gerçektir" şeklinde cevap verdi.

Efkan Ala'dan kafa karıştıran Fuatavni açıklaması

İçişleri eski Bakanı, Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ile birlikte seçim bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret sırasında bir gazetecinin "Fuat Avni'yi neden bulamadınız? Hala ortalığı karıştırıyor" sorusu üzerine Efkan Ala şu şaşırtan cevabı verdi:

"Arkadaşlar şunu söyleyeyim; ismi telafuz etmeden bulamadınız diye birşey yok. Ama devletin de kendine göre bir takım yöntemleri oluyor. Onun için yani o sorunuzun cevabı yani hüküm cümlesini kurmamış olmanız daha iyi olur. Bulamadınız değil de yurtdışından Hong Kong'dan bir sürü insan yurtdışından bir takım şeyler yazıyor çiziyor biliyorsunuz. Ve o dönemlerde bakın ne kadar gerçek ne kadar yalan onları siz takip ediyorsunuz zaten görüyorsunuz. Sosyal medya bir gerçektir. Şöyle diyeyim şey, tek başına orası insanların zihnini alacakları kararları şekillendirmesin. Çünkü hele Türkiye'de biz hem tarım toplumu, hem sanayi toplumu hem de bu sosyal medya, bilgi toplumu bir arada yaşıyoruz. Dolayısıyla sadece kitle iletişim araçlarını takip edenlerimiz var. Efendim, sosyal medyayı takip edenlerimiz var. Hala bu kitle iletişim yada medyanın dışında haberleşmenin dışındki yöntemleri kullanan kesimlerimiz var. Yani sadece sosyal medyayı kullanlardan değil Türkiye. Onu söylemeye çalışıyorum onu."
<< Önceki Haber Efkan Ala'dan kafa karıştıran Fuatavni açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER