Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatları için son tahminler nasıl?

Altın fiyatlarında son durum ne?

İşte Altın Fiyatlarıyla ilgili son bilgiler ve tahminler:

Cuma günü ABD verilerinin beklentilerin üstünde gelmesi ve bunun  dolar endeksi üzerine olumlu etkisi ile birlikte 1300 doların da  altına gerileyen altında satış baskısı kuvvetini koruyor. Fakat gün  içerisinde sakin bir gündem olması sebebiyle bu günü yatay bir seyir  içerisinde geçirebiliriz.


Teknik olarak pariteye baktığımızda, düşğş kanalının üst bandından  vermiş olduğu satış baskısı hala gücünü koruyor. 1300 doların altına  gerileyen altında 1288 ve 1305 dirençleri ön plana çıkıyor. Yatay bir  seyir beklediğimiz altın için 1288 dolar seviyeleri uygun satış  fırsatı olabilir.

Alt tarafta ise 1280 dolar desteği yatay seyir  beklentisi içerisinde olduğumuz paritede alım fırsatlarının oluşmasını  sağlayabilir. Fakat 1280 desteğinin kırılması paritenin ilk hedef  noktası olan 1271 dolar seviyesine taşıması da muhtemel. Bu sebeple  alım yönünde işleme girmek dönüş teyidi gelmediği sürece daha fazla  riskli olacaktır.  Gün içerisinde saat 10:00'da FOMC üyesi Fisher konuşması dışında  herhangi önemli bir veri olmayan altın fiyatları için yatay bir seyir  sürmesi süpriz olmaz
<< Önceki Haber Altın fiyatlarında son durum ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER