Altını ucuz fiyatlarla alma yolu!

Altının gram fiyatı artışa geçerken, çeyrek altın fiyatları neden düştü? Bir hafta beklenirse altın başına 10 TL nasıl kazanılır? İşte cevaplar...

Altını ucuz fiyatlarla alma yolu!

Altının gram fiyatı 80 liraya düştüğünde kuyumcularda çeyrek altın 165 liradan satılırken dün, gram Altın Fiyatları perşembeye göre 2 lira artışa geçip 83 liraya çıktı. Çeyrek altının fiyatı ise 20 lira birden düşerek 145 liraya geriledi. 

Altının gram fiyatı artarken, çeyrek altın hızlı bir şekilde düşüşünde Darphane'nin geçen hafta yetiştiremediği 5.3 tonluk siparişi devreye sokması etkili olduğu belirtildi.


Habertürk'te yer alan habere göre uzmanlar, çeyrek altın alacak olan vatandaşlara önümüzdeki günlerde fiyatların daha da düşeceği uyarısında bulundu.

Çeyrek altında 3-4 lira olması gereken işçilik ücretinin geçen hafta 20-25 liralara kadar çıktığını belirten İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Alaatin Kameroğlu, “Bu da fiyatı 165 lira gibi anormal bir seviyeye çıkarmıştı. Bugün bu rakam 10-15 lira arasında. Yeni çeyrek almak isteyenler 1 hafta beklerse işçilikten dolayı 1 altında 10 lira kazanır.” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Altını ucuz fiyatlarla alma yolu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER