Anneler Günü'nün en dertli 'Ana' haberi!

Bugünü 'Anneler Günü' kutlamaları yaşayan annelerin şikayeti var. Anneler bazı sektörlerden ve yapılanlardan dolayı oldukça dertliler.

Anneler Günü'nün en dertli 'Ana' haberi!

Bugün 'Anneler Günü'... Anneler Günü heyecanı yaşayan anneler bazı konularda oldukça dertliler. Annelerin şikayet ettiği sektörlerin başında e-ticaret, bankacılık ve iletişim sektörü geliyor. 

İnternetten aldığı ürünlerde hasar, tedarik, iade sorunları ve geç teslimat sorunları yaşayan anneler e-ticaret sitelerine kızarken bankaların kart aidatı taleplerini gsm operatörlerinin ise kabarık faturalarını da şikayet etti. 

Şikayetvar’ın haberine göre; Şikayetlerde asıl dikkat çeken ise her sektörde çağrı merkezi çalışanları ile annelerin arasının bozuk olması oldu. 

Annelerin Şikayet Ettiği Başlıca Sektörler

Tüm sektörler bazında Şikayetvar’a son bir yılda toplam 18 Bin 352 şikayet gönderen annelerin şikayet ettiği sektörlerin başında şikayet yüzdelerine göre sektörler şöyle sıralandı:





Anneler En Çok Nelerden Şikayet Etti

Kadınların alışveriş tutkusu online mağazalara yansıdı. Artan online alışverişler şikayetleri de beraberinde getirdi. Geçen sene en fazla bankacılık ve gsm sektörlerinden şikayetçi olan annelerin şimdi en fazla şikayet ettiği sektörlerin başında yüzde 2 Bin 489 şikayetle e-ticaret sektörü geldi. Online alışveriş yapan annelere ürünler teslim edilmedi. Ücret iadesi istediklerinde ise çağrı merkezi çalışanları ile karşı karşıya kaldılar. Çağrı merkezlerinin çözüm sürecinden memnun olmayan anneler e-ticaret sitelerinin hasarlı  ürün sattıklarını da iddia ettiler. E-ticaret siteleri anneleri neden kızdırdı en çok hangi konularda şikayet aldı. İşte annelerin e-ticarette şikayet ettiği ilk 10 şikayet konusu: 





Kart Aidatları Ve Kredi Masrafları Anneleri Mutsuz Ediyor

E-ticaret sektöründen sonra annelerin en fazla şikayet ettiği sektör ise bankacılık oldu. Bankacılık sektörüne toplamda 2 Bin 350 şikayet gönderen anneler en fazla kredi kartı aidatları, hesap işletim ücretleri, kredi masrafları ve bankaların çağrı merkezlerinden şikayetçi. Bankalardan kredi kartı alan anneler kart aidatları ve hesap işletim ücretlerinden şikayetçi olurken kredi masraflarının da iadesini istediler. Sorunlarının çözümünde ise yine çağrı merkezi duvarı ile karşılaştılar. İşte annelerin bankacılıkta şikayet ettiği ilk 10 şikayet konusu: 





Cep Telefonu Faturaları Annelerin Ceplerini Yaktı

Annelerin en fazla şikayet ettiği 3’ncü sektör ise 1.023 şikayet ile gsm operatörleri oldu. Gsm operatörlerinin sorun çözmede sıkıntılarının olduğunu kaydeden anneler kabarık cep faturalarından şikayet ettiler. Zamana ayak uyduran anneler internet ücretlerini de şikayet etti. İşte annelerin gsm operatörlerini şikayet ettiği ilk 10 şikayet konusu: 






<< Önceki Haber Anneler Günü'nün en dertli 'Ana' haberi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER