Çetinkaya Deri başarıya doymuyor!

Hong Kong Fuarı'nda 'En iyi kolleksiyon ve deri ödülü' Türkiye'nin oldu

Çetinkaya Deri başarıya doymuyor!

Geçtiğimiz günlerde (25-27 Mart 20013) Hong Kong'da düzenlenen Uluslararası 2013 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonu Asya Pasifik Fuarında, Çetinkaya Kürk Ve Deri, ‘En iİyi Koleksiyon ve Deri Ödülü’ aldı. Uluslararası arenada birçok başarılara imza atan Çetinkaya Deri, 30 Mart-1 Nisan 2011 tarihleri arasında Hong Kong'da düzenlenen Uluslararası 2011 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonu Asya Pasifik Fuarında da birincilik alarak ülkemizin gurur olmuştu.

Deri sektöründe 33 yıllık tecrübeye sahip olan Çetinkaya Deri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, başarılarının ülkemiz için de bir gurur olduğuna dikkat çekerek; " Almış olduğumuz bu ödül sadece firmamız değil, uluslararası arenada ülkemiz için de bir gururdur" dedi. Mehmet Çetinkaya ayrıca, üyeleri 25 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip olan Florya İşadamları Derneği (FİADER) üyesi.

Mehmet Çetinkaya: “İki kardeş ve çalışanlarımız, omuz omuza verip, elimizden gelen çabayı gösterdik. İlkelerimizden ayrılmadan, sanayi ve endüstriyel sahadaki yatırımlarımıza her geçen gün bir yenisini eklemenin başarı ve huzurunu yaşıyoruz. İlk yola çıktığımızda iki kişiydik. İlk 5 yıllık kalkınma programımız içinde 500 kişilik istihdamı hedefleyerek; yüreklere umut, geleceğe ışık olmanın hayali ve vazgeçilmez arzusu içindeyiz” dedi.

Hedeflerinin büyük olduğuna ve yüksek kaliteye önem verdiklerini söyleyen Mehmet Çetinkaya: “2013 Yılının ikinci yarısında Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 metrekarelik kapalı alanda, 5 milyon dolarlık yatırımla günümüzün modern teknolojisiyle çalışacak fabrikamızda 5000 adet/yıl çapında üretimi planlamış bulunmaktayız. Yine aynı bölgede ve aynı kapasitede kürklük deri imalatı yapacak olan ikinci  fabrikamızın faaliyetini de 2015 yılı ikinci yarısına kadar planlamış bulunmaktayız” dedi.

İhracat’a büyük önem verdiklerini ve ülkemizin bayrağını uluslararası her zaman en üstte arenada gururla dalgalandırmak istediklerini vurgulayan Mehmet Çetinkaya: “Yeni yatırım planlarımız içinde olan ve ‘İhracatçı Firma’ misyonumuzu koruyup güçlendirecek kendi bünyemizde ve kendi oluşturacağımız istihdamlarla dinamik tutacağız. Planladığımız ‘Dış Temsilciliklerimiz, başarı meyvelerini vermeye başladı. Bu konudaki misyonumuz; dünya haritası üzerinde 12 ayrı noktada, kendi yetiştirdiğimiz prezantabl personel ile dünya insanını kucaklamak, başarıda ve iletişimde sınırların olmadığını ispatlamaktır” dedi.

<< Önceki Haber Çetinkaya Deri başarıya doymuyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER