İçinizdeki güzelliğin markası 'Polat Yıldız'

Toptan ve perakende olarak bayan ve erkek iç giyim ürünleri ile tüketicileri tarafından kalite ödülüne layık görülen Polat Yıldız İç Giyim, satışlarını günbegün arttıyor.

İçinizdeki güzelliğin markası 'Polat Yıldız'

Toptan ve perakende olarak bayan iç giyim ve erkek iç giyim ürünleri ile tüketicileri tarafından kalite ödülüne layık görülen Polat Yıldız İç Giyim, sektöründe önder bir firma ve marka olarak gündemi yakından takip etmekte.

Polat Yıldız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Adem Canpolat, “İç giyim sektöründe dünya modasında söz sahibi olmayı, kendi moda ve markasını bir yaşam stili haline getirmeyi hedefleyen Polat Yıldız Tekstil 1989 yılında Nizamettin Canpolat tarafından kuruldu. 8’i Yurt içi, 3 tanesi Yurt dışında olmak üzere toplam 11 şube ile geleneksel ticaret anlayışını devam ettirirken, diğer taraftan modern satış tekniklerini takip ederek online satış sistemini de uygulayan Polat Yıldız, üye sayısını ve satışlarını gün be gün artırarak sektörün lideri olma yolunda ilerlemektedir.” dedi. 
 Bay, bayan, çocuk iç giyim üretiminde faaliyet gösteren Polat Yıldız Tekstil sektörün sürekli bir yenilenme ve değişim içinde olduğunun bilincinde olarak çağın gereklerine uygun yatırımlara devam etmekte. Üretimini İstanbul Bağcılar’da 2.000 m2 kapalı alana sahip fabrikasında gerçekleştiren Polat Yıldız Tekstil, yurt içinde yaygın bir bayi ağına sahip olmasının yanı sıra başta Avrupa ülkeleri olmak üzere orta doğu ve Balkan ülkelerine de ihracat gerçekleştirmektedir.

İÇİNİZDE DIŞINIZ KADAR ETKİLEYİCİ OLMALI

Özellikle bayan iç giyimde tasarladığı fantezi ve günlük modeller ile müşterilerinin beğenisini kazanan ürünlere ulaşmak çok kolay. Firmanın online satış sitesinden üye olarak toptan fiyatına alış verişin keyfini çıkarabilirsiniz. Yapacağınız tüm alış verişlerde 1 parça ürün dahi alsanız ödemelerinizi toptan fiyat üzerinden gerçekleştiriyorsunuz.  Hatta bu durumu avantaja çeviren müşteriler de yok değil. Web sitesinin yanı sıra firmadan talep edilen katalog ve fiyat listesi ile satış gerçekleştirebilir, bütçenize ek gelir sağlayabilir, aynı zaman da tam zamanlı bir iş olarak düşünebilirsiniz. Özellikle ekonomik özgürlüğünü kazanmak isteyen bayanlar için benzersiz bir iş fırsatı diyebiliriz.
Herhangi bir risk almadan, kazancınızı ve çalışma saatlerinizi belirlemek size kalmış. Kaliteli ürünlerden faydalanırken aynı zamanda para kazanıp, yeni insanlarla tanışıp kendinize iyi bir gelecek hazırlama fırsatını yakalayarak kendi kişisel ve kariyer gelişiminizi sağlayabilirsiniz. Tekstil sektöründe bir ilke imza atan POLAT YILDIZ, bu zorunluluğu kazanca dönüştürmüştür. Kaybedecek hiçbir şeyiniz olmadığı gibi, kazanabileceklerinizin de sınırı yok...

Sitenizden alışveriş yapmak güvenli mi?

Kişisel bilgilerinizin güvenliği bizim için önemlidir. Polat Yıldız, verilerinizin güvenliğini sağlamak için elinden gelen her türlü önlemi almaktadır. Üyelik bilgileriniz kesinlikle 3 şahıslara verilmemektedir.
Üyelik ücretli mi?
Polat Yıldız üyesi olmak her zaman ücretsizdir.
Katalog Ücretlimi?
Polat Yıldız olarak çıkaracağımız bütün kataloglarımız ücretsizdir. Sadece kargo ücreti ödemektesiniz.

 Sipariş Ödemeleri Nasıl Yapılmaktadır?

Shop.polatyildiz.com.tr üzerinde yapacağınız alışverişlerde şu an için EFT, Havale, Ptt ve Mail Order (kredi kartı ile) ödeme yapabiliyorsunuz.
Kargo Ücretini Kim Ödüyor?
Polat Yıldız üretici firma olduğu için ve Toptan Fiyatına Perakende alış veriş şansına vardığınız için Siparişlerinizde kargo ücreti ödememekteyiz. Siparişlerinizin gönderimini Sürat Kargo ile sağlamaktayız. Böylelikle % 80'e varan indirimimizle birlikte cüz'i miktarlarda kargo ücreti ödeyerek siparişleriniz adresinize kadar teslim edilmektedir.


<< Önceki Haber İçinizdeki güzelliğin markası 'Polat Yıldız' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER