THY grevden etkilendi mi?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, "Grev başladığı andan şu ana kadar bütün uçuşlarımızda rutin faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bütün çalışanlarımız iş başı yapmıştır" dedi.

THY grevden etkilendi mi?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY yönetimi ile 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşamayan Hava-İş'in, dün gece 03.00'da başladığı grev hakkında soruları yanıtladı.

Grev kararının sadece kağıt üzerinde kaldığını ve çalışanlarının bu greve itibar etmediğini belirten Topçu, hiçbir çalışmalarında sorun yaşanmadığını söyledi.

"Grev başladığı andan şu ana kadar bütün uçuşlarımızda rutin faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bütün çalışanlarımız iş başı yapmıştır" diyen Topçu, operasyonlarının herhangi bir şekilde aksamadığını dile getirdi.

Topçu, bu grevden alınacak dersler olduğunu ve Hava-İş'in, çalışanlarından desteğini tamamen yitirdiğini kaydederek, "Şu anda iki günlük bilançoya baktığımız zaman, sendikanın yaptığı hiçbir faaliyete çalışanları itibar etmemiştir. Bunun en büyük delili, grev sözcülerinin bile çalışanlarından seçilememesidir. Bu, Hava-İş tarihinde kara bir lekedir. Grev açıklamasının yapıldığı ortamda sendikanın bir tane flaması, çalışanı yoktu. Bu, sendika tarihinde bir ilktir" diye konuştu.

AA
<< Önceki Haber THY grevden etkilendi mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER