Elazığ'da plastik sektörü gelişim toplantısı yapıldı


Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğinde 'Plastik Sektörü Gelişim Toplantısı" Elazığ TSO meclis salonunda Petkim ve plastik sektörünün bölgedeki temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Petkim Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Dr. Mevlüt Çetinkaya, Elazığ ve bölge illerinden gelen sektör temsilcileri katıldı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alan, Elazığ'ın plastik sektöründe önemli bir tecrübeye sahip olduğunu ifade etti. Alan, "Plastik sektöründe Elazığ bölgenin en deneyimli ve yatırımlar noktasında da en başta gelen ili konumundadır. Bugün yapılacak olan toplantıda, sektörün dünyadaki ve Türkiye'deki yeri ve gelişmeler, teknolojik yenilikler ve beklentiler ele alınacaktır. Sektörün duayeni olan Petkim temsilcisinin katılımı ve siz değerli sektör temsilcileriyle birlikte bu toplantı sonrasında sektörün geleceğine ilişkin önemli bir noktaya gelineceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle; toplantının sektörün geleceği açısından yararlı olması temenni ediyorum." dedi.

Değerlendirme toplantısında Petkim Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Mevlüt Çetinkaya, plastik sektörünün dünyadaki ve Türkiye'deki mevcut durumunu ve gelecek beklentileriyle ilgili detaylı bir sunum yaptı. Sektörün dünya pazarı ve ticaretinde önemli bir yer aldığını belirten Çetinkaya, Petkim'in sektörün gelişmesi noktasında çok önemli yatırımlar yaptığını ifade etti.

Toplantı, sektör temsilcilerinin soru ve cevap bölümü ile son buldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Elazığ'da plastik sektörü gelişim toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER