Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki basın standına yoğun ilgi


Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Elazığ Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan 'Yerel Gazetemi Okuyorum' projesi kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda iki ayrı noktada oluşturulan yerel gazete stantları yoğun ilgi görüyor.

22 Ekim 2015 tarihinde Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Basın İlan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli ve Elazığ'da yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri ile medya cemiyetlerinin katılımı ile başlatılan 'Yerel Gazetemi Okuyorum' projesini değerlendiren Alan, kampanyanın il genelinde yaygınlaştırılmasını beklediklerini söyledi.

Alan, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Yaklaşık 40 gün önce Elazığ Basın İlan Kurumu İl Müdürümüz ve ilimizdeki medya temsilcilerinin katılımı ile odamızda başlatmış olduğumuz kampanyamızın ilgi görmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Odamızı herhangi bir vesile ile ziyaret eden üyelerimizle diğer vatandaşlarımızın yerel gazete stantlarımızı incelemesi ve yerel gazeteleri okuması projemizin öncelikli hedefidir. Çünkü yerel bilincin oluşturularak kamuoyu baskısı ancak bu şekilde tesis ediliyor. İlin kalkınma ve gelişmesinde yerel medya bu anlamda çok önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle çok büyük emek ve bütçelerle oluşturulan medyamıza küçük katkılarla destek olunması gerektiğine inanıyorum. Odamızda başlatılan bu örnek kampanyanın tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, AVM'ler, hastane, otel, havalimanı, turizm işletmeleri gibi ziyaretçi sayısının yüksek olduğu tüm alanlarda yaygınlaşmasını bekliyoruz. Yerel medyanın desteklenmesi, yerel bilincin yaygınlaştırılması ve sahiplenilmesini de beraberinde getirecektir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak medya kuruluşlarımıza desteğimiz imkanlar ölçüsünde devam edecektir."
CİHAN
<< Önceki Haber Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki basın standına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER