Elektrikleri sık sık kesilen mahalleli lastik yakarak eylem yaptı


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde elektriklerin sık sık kesildiğini ve son iki gündür de elektriklerinin olmadığını iddia eden mahalle sakinleri, trafonun bulunduğu Abdal Ağa Caddesi üzerinde lastik yakarak eylem yaptı.

Trafo önünde lastik yakarak eylem yapan vatandaşların yanına gelen mahalle muhtarı, itfaiye haber verdi. Olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Polis ekipleri ile mahalle muhtarı, lastik yakan mahalleli ile görüşerek elektrik sorunun çözülmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Bunun üzerine de itfaiye ekipleri müdahale etmesine izin verildi. İtfaiye ekipleri yanan lastikleri söndürerek yolu trafiğe açtı.

Vatandaşları tutmakta zorlandığını belirten mahalle muhtarı Fatih Çiftel, "Mahallemizde sık sık elektrik kesintisi yaşanıyordu ancak son iki gündür mahalle olarak elektriğimiz yok. Dedaş'a defalarca gitmemize rağmen yaşanan kesintilere bir çözüm bulunmadı artık mahalle sakinlerini sakinleştiremiyorum çünkü yaşanan kesintiler bitmiyor. 300 evin elektrik yükünü kaldırabilecek trafoya bin beş yüz ev bağlanmış durumda. Trafo yükü kaldıramıyor." dedi.

Emniyet ekiplerinin Dedaş'ı aramasının ardından mahalleye elektriğin verilmesiyle birlikte toplanan kalabalık evlerine dağıldı.

Lastik yakarak eylem yapan mahalle sakinlerini yaptıkları eylemi cep telefonu kameraları ile kayda aldı.
Elektrikleri-sik-sik-kesilen-mahalleli-lastik-yakarak-eylem-yapti-1946130.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Elektrikleri sık sık kesilen mahalleli lastik yakarak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER