Emenike: Galatasaray'a büyük sempati duyuyorum

Fenerbahçe'de bu sezonun en çok tartışılan ismi olan Emmanuel Emenike hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Emenike: Galatasaray'a büyük sempati duyuyorum

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin, 2010 yılında Kardemir Karabükspor'da oynadığı dönemde yapılan bir röportajda, Galatasaray'a büyük sempati duyduğunu söylediği ortaya çıktı. O dönem Süper Lig'e yeni çıkan takımının başarısı sonrası yapılan röportajda Nijeryalı futbolcu, 3 büyükleri ve Bursaspor'u beğendiğini ifade ederken, Galatasaray'ı kendisine daha yakın bulduğunu belirtti. 

Emenike, sporx.com editörünün Süper Lig ve Galatasaray ile ilgili sorularını şöyle yanıtlamış: -Süper Lig'i yakından takip ediyor musun? Süper Lig'i çok yakından takip ediyorum, Bank Asya'dan daha ilginç ve çekici bir lig. - Hangi takımları beğeniyorsun? Kendini yakın hissettiğin bir takım var mı? Bursaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı beğeniyorum. Galatasaray'a karşı daha fazla sempatim var. Galatasaray'ı kendi oyun stilime de daha yakın buluyorum. 

KEITA'NIN YERİ AYRI

 Bu sempatinin nedeni nedir? Yalnızca bu sene izlediğim maçlar dolayısıyla değil, Afrika'dayken, Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi'ndeki maçlarını sürekli olarak izliyordum. Ortaya koydukları performansı da beğeniyordum. Galatasaray, Afrika'dayken de bildiğim ve takip ettiğim bir takımdı, bu nedenle daha fazla sempati duyuyorum. Keita da çok beğendiğim bir oyuncu ve onun da orada olması sempatimi arttırıyor. 

<< Önceki Haber Emenike: Galatasaray'a büyük sempati duyuyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER