Grohe'dan kübik banyo tasarımı

GROHE birbirini mükemmel şekilde tamamlayan kübik batarya ve aksesuar yelpazesi sunuyor.

Grohe'dan kübik banyo tasarımı

GROHE şimdi de kübik formlu bataryalar, duş ve duş sistemleri, aksesuarlar, kumanda panelleri ve termostatik ürünlerden oluşan eksiksiz bir yelpaze sunuyor.
 
Köşe ve kenarların uyumunun tamamen kübik hatlar çerçevesinde tasarlandığı bir banyo. Minimalizm konseptini bir üst düzeye taşıyan GROHE şimdi de kübik formlu bataryalar, duş ve duş sistemleri, aksesuarlar, kumanda panelleri ve termostatik ürünlerden oluşan eksiksiz bir yelpaze sunuyor. Uzun süredir devam eden geometrik formlu banyo tasarım trendi, mimar ve planlamacılara, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak modern banyolar tasarlamalarında ilham veriyor.
 
Yeniden yorumlanan geometri

Hiçbir yuvarlak ve silindirik form bulundurmayan Eurocube batarya yelpazesi kübik banyo tasarımında yeni standartları belirliyor. Belirgin kenarları, düz yüzeyleri ve paralel hatları, güçlü ve hassas bir el işçiliği hissi sunuyor. İster lavabo olsun, ister bide, ister duş, isterse de küvet, geniş Eurocube yelpazesi hepsi de kendine özgü tasarım unsurlarına sahip olan ürünleri ile banyodaki her uygulama için doğru bataryayı sunuyor. Anında dikkat çeken özgün bir unsuru ise, kumanda kolu üzerindeki kare pencere oluşturuyor. Bu küçük pencere, bataryanın geometrik görünümünü rahatlatarak ergonomik bir dokunuş kazandırıyor. Eurocube kübik tasarımı çok beğenenler için ise, GROHE Eurocube’u fonksiyonel bir mutfak bataryası olarak da sunarak bu modern görünümün evin her noktasında uyumlu hale getirilmesine imkan veriyor. 

 Coşkulu duş deneyimi

Her gün gerçekten istisnai bir duş deneyimi yaşamanın hayalini kuran herkes Euphoria Cube duş sistemine uzunca ve dikkatlice bakmalı. Kare formlu Rainshower® 230 Allure tepe duşu, yeni Grohtherm Cube termostatik batarya ve Euphoria Cube Stick el duşu ile oluşan duş sistemi, bir tepe duşu ile el duşunun tüm faydalarını, maksimum konfor ve üstün güvenlik için tek bir üründe topluyor. Alternatif bir sette ise Grohtherm Cube termostatik bataryalı Euphoria Cube el duşu sunuluyor.

Estetik mükemmeliyet, ek konfor

Kare kumanda kolları ve uyumlu rozetler, Grohterm Cube termostatik bataryanın ince gövdesini tamamlıyor. Küvet bataryasının ayırt edici özelliğini, gövdenin kusursuz bir uzantısı olarak şekillendirilmiş ekstra geniş çıkış ucu oluşturuyor. Batarya küvete dalga dalga akan, görülmeye değer bir şelale bırakıyor. GROHE EasyReach™ duş etajeri, daha da fazla konfor için, hem küvet hem de duş bataryasında, şampuanlar, duş jelleri ve sabun için ekstra alan yaratıyor.Ürün yelpazesi, duş ve küvetler için tezgah üstü termostatik ürünlerin yanı sıra, kare paneller üzerinde ergonomik kare kumanda kolları bulunan ankastre termostatik ürünleri de içeriyor.



<< Önceki Haber Grohe'dan kübik banyo tasarımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER