İsmob fuarı’nda bazalar bluetooth’lu

CNR EXPO Yeşilköy’de başlayan İstanbul Mobilya Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçilerden ilgi görüyor. İSMOB Fuarı’nda, müzik sistemi bulunan televizyonlu baza seti ve Türkiye’de ilk kez üretilen taşınabilir paket yatak büyük ilgi gördü.

İsmob fuarı’nda  bazalar bluetooth’lu

CNR Holding tarafından Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde düzenlenen ve 1.000’in üzerinde markanın katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda birbirinden şık ve inovatif mobilya tasarımları sergileniyor. CNR EXPO başlayan İstanbul Mobilya Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. 2 Şubat 2014 tarihine kadar açık kalacak fuarı 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.İSMOB Fuarı’nda görücüye çıkarılan ürünler arasında en çok ilgiyi inovatif yataklar topladı.  İşbir Yatak’ın “entegre aydınlatma, müzik sistemi ve televizyon” içeren tasarımı “Eclipse” baza seti,  televizyon izleme ve müzik dinleme keyfini yatak odalarına taşıyor. 

Fiyatı yaklaşık 13 bin lira olan bluetooth ve iphone uyumlu set de barındıran yatak, masaj da yapıyor.Türkiye’de ilk kez üretilen Indivani ile artık kocaman yataklar küçücük kutulara sığdırılıyor. Taşıma ve nakliyede büyük kolaylık sağlayan Indivani, normal bir yatağın yüzde 25’i kadar yer kaplıyor. CNR İSMOB Fuarı’nda sergilenen Osmanlı tarzı klasik mobilyalar da yoğun ilgi gördü. Özellikle Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Dubai tarafından tercih edilen mobiyalar, yerli ve yabancı birçok ünlünün de favorileri arasında. Altın varaklarla süslenmiş, ağır el işçiliği ile üretilen mobilyalar, yüksek fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

<< Önceki Haber İsmob fuarı’nda bazalar bluetooth’lu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER