'Enver Aysever ve Aykırı Kumpanya' ilk kez Adana'da


ADANA (CİHAN)- Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) tarafından düzenlenen 'Enver Aysever ile Aykırı Kumpanya'ya gösterisine ilgi büyük ilgi oldu. Programda sahne alan Enver Aysever, izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan programdan elde edilen gelir Özgecan Aslan adına üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek. 450 davetlinin katıldığı programda konuşma yapan İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, "Bugün için siz değerli dostlarımıza söyleyeceğimiz farklı sözlerimiz vardı. Geçen hafta yaşadığımız hepimizi derinden sarsan olay ile yalnızca bizim değil tüm Türkiye'nin gündeminde işte bu bereketli topraklar bu var eden, can veren topraklar genç bir çocuğumuzun tertemiz kanı ile sulandı. Bu cinayetin hepimizin aklı tutuldu yüreğimiz kanadı. Bugün bizimle olan siz çok değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kız çocuklarımıza kendi çapımızda burs veriyorduk, ancak bundan sonra İŞKAD olarak vereceğimiz burslarımızı Özgecan Aslan adına ithaf ediyoruz. Bizim için Özgecan en anlamlı böyle anılır diye düşündük. Bunda sizin katkınız büyük bu nedenle sağ olun var olun." dedi.

Büyük ilgi gören programda, Aysever ve ekibi, verdiği mesajlarla izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Aysever, izleyiciyi zaman tünelinden geçirdi. Aysever ve ekibi Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Uğur Mumcu gibi aydınların hayatlarından kesitler paylaştı.

İŞKAD Başkanı Türkmen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aysever ve ekibine çiçek takdim etti. Aysever, 'Bu Roman O Kız Okusun Diye Yazıldı' adlı kitabını okurları için imzaladı. CİHAN
<< Önceki Haber 'Enver Aysever ve Aykırı Kumpanya' ilk kez Adana'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER