Erdoğan: Cerattepe'dekiler yavru Gezicilerdir


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Cerattepe'deki olayları Gezi sürecine benzetti. Erdoğan, "Cerattepe'dekiler yavru Gezicilerdir." dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Ensar Vakfı'nın 37. Genel Kurulu'nda konuşan Recep Tayyip Erdoğan, Cerattepe olaylarına değindi. Erdoğan şöyle konuştu: "Son 3 yılda 2013 yılı baharından beri yaşadıklarımızı şöyle bir gözümüzün önüne getirmenizi rica ediyorum. Önce İstanbul'da Gezi olayları denilen park, ağaç bahanesiyle başlatılan ve çok ince planlanmış bir provokasyonla karşımıza çıktılar. Zannetmeyin ki bu İstanbul'da planlandı. Zannetmeyin ki bu Türkiye'de planlandı. Hayır. İçerisi, dışarısı bu işi beraber plandılar. Ve birçok yerlerde bunu gördük. O kadar enteresan ki yurt dışı seyahatlerde bunun ipuçlarını bulduk.

Şimdi de Artvin'de bir Cerattepe olayı çıktı. Bu Geziciler neyse bunlar da yavru Gezicilerdir bunu böyle bilin. Yavru Geziciler. Çünkü bunlar Artvin'de alıştıklarını bulamadılar. Rize'de bulamadılar. Trabzon'da bulamadılar. Ordu'da bulamadılar. Giresun'da bulamadılar. Samsun'da bulamadılar, şimdi çılgına döndüler. Onun için tekrar bu tür adımları atmaya başladılar."

CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan: Cerattepe'dekiler yavru Gezicilerdir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER