Erdoğan'ın saraydaki konuşmaları internetten canlı izlenebilecek


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen ve basına açık tüm konuşmaları, kurumsal internet sayfasından canlı olarak izlenebilecek. Uygulama bugün 17. kez gerçekleşecek muhtarlar toplantısı ile başlayacak.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; özellikle yurt dışından karasal yayın ya da uydu yolu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarına ulaşamayan Türk vatandaşlarına yönelik bir adım olarak öne çıkan uygulama, Content Delivery Network-İçerik Dağıtım Ağı (CDN) adı verilen bir platform ile hayata geçirilecek. CDN ile çok sayıda izleyicinin aynı anda ve sorunsuz canlı yayın hizmeti alması sağlanması amaçlanıyor.

EŞ ZAMANLI OLARAK CANLI YAYIN HİZMETİ

Bu hizmet ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları, yurt içi ve dışında internet hizmetinin bulunduğu her yerden canlı olarak, başka bir araca ihtiyaç olmadan izlenebilecek. Çok sayıda kullanıcının görüntü kalitesi yüksek bir hizmet alabilmesi için gerekli testler yapılarak açılan canlı yayının, sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya hitap etmesi sebebiyle de önemli bir işlev üstlendiği kaydedildi. CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan'ın saraydaki konuşmaları internetten canlı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER