Kocaeli'nde büyük yangın!

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde kurulu bulunan 62 işyerinin bulunduğu hal binasında yangın çıktı. Halde 31 işyeri yanarken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli'nde büyük yangın!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yeni yapılan meyve sebze hal binasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, dükkanları sardı. Yangın uzun süre sonra kontrol altına alındı.
 
Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yaptırdığı Kullar karayolu üzerindeki meyve sebze halinin kasalar bölümünde yangın çıktı. İddiaya göre, depo bölümünde ısınmak için yakılan ateşin neden olduğu yangın, kısa sürede diğer bölümleri sardı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın uzun süre sonra kontrol altına alındı. Halde bulunan diğer iş yeri sahipleri de yangını panik içerisinde seyretti. İş yeri sahipleri, yangının bir anda bir köşeden başladığını ve her tarafı sardığını söyledi. Yangın çıkan kısmın büyük bölümünün de kasalar, bir kısmında ise soğan ve patates bulunduğu görüldü. 

Yangını kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürüyor.


<< Önceki Haber Kocaeli'nde büyük yangın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER