Erdoğan: Maalesef 7 emniyet mensubumuz şehit oldu


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Diyarbakır'da düzenlenen terör saldırısında 7 polisin şehit olduğunu, 13'ü polis 27 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Washington'daki Brookings Enstitüsü'nde konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Diyarbakır'da güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırısını en şiddetli bir şekilde lanetlediğimi belirtmek istiyorum. Hain saldırıda maalesef 7 emniyet mensubumuz şehit oldu, 13 emniyet mensubumuz ve 14 vatandaşımız yaralandı. Ben hayatımı kaybeden polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum."

Erdoğan, şöyle devam etti: "Bu saldırılar, bizim terörle mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Terör örgütü köşeye sıkıştıkça, bu tür eylemlerle alçak ve kirli yüzünü de ifşa etmektedir. Milletimizin basireti ve desteği yanında güvenlik güçlerimizin kararlılıklarıyla inşallah terör belasını bu ülkenin önünde bir engel olmaktan çıkaracağız. Çeşitli kılıflar altında himaye gören terör, maalesef aldığı bu cesaretle ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef almayı sürdürüyor. Bizim buna tahammülümüz kalmamıştır. Bu saldırıların, Avrupalı ülkeler başta olmak üzere tüm dünyanın PKK terör örgütünün ve uzantılarının gerçek yüzlerini görmelerine vesile olmasını diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan: Maalesef 7 emniyet mensubumuz şehit oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER