Erdoğan rekor kırdı(!)

7 Haziran seçim sürecinin en temel tartışma konularından birisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanlara inmesiydi. Erdoğan, 48 saattir televizyona çıkmıyor.

Erdoğan rekor kırdı(!)

Seçim öncesi toplu açılış törenleri ve 'halk buluşmaları' adı altında her gün en az 3-4 canlı yayında isim vermeden AKP'ye oy isteyen, toplumda AKP'lilerin dışındaki kesimler için sert ifadeler kullnan Erdoğan, 48 saattir canlı yayınlara çıkmıyor, konuşmuyor

08 Mayıs - 8 Haziran arasındaki 30 gün boyunca tek bir günü evinde geçirmeyen, bu sürede 'toplu açılış', ve 'halk buluşmaları' adları altında 127 programa katılan, 367 saat 23 dakika boyunca televizyonların canlı yayınlarında halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları açıklandığından beri bir açıklama yapmadı.

TOPLU AÇILIŞLAR BİR ANDA BİTTİ Mİ?

Seçim sonuçlarına ilişkin sadece yazılı açıklama yapan Erdoğan'ın bu tavrı “toplu açılışlar bir anda mı bitti, halk buluşmaları seçime kadar mıydı? dedirtti.

Seçim takviminin başladığı 10 Mart’tan itibaren 367 saat 23 dakika boyunca konuşmaları televizyonlardan canlı yayınlanan Erdoğan için YSK ve RTÜK'den olumsuz bir karar çıkmamıştı. İlgili kurumlar muhalefet partilerinden gelen şikâyetleri de reddetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 30 gün boyunca yaklaşık 127 farklı programa katıldı.

ERDOĞAN İÇİN SİTE KURULDU
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, oy kullanırken yaptığı konuşmasından bu yana ne kadar süredir ekranlara çıkmadığını anlık olarak sayan bir site kuruldu.  Sitede, Cumhurbaşkanı'nın oy kullanırken yaptığı konuşmasından bu yana ne kadar süredir ekranlara çıkmadığını anlık olarak sayan bir sayaç oluşturuldu.


<< Önceki Haber Erdoğan rekor kırdı(!) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER