Ereğli'nin sevilen ismi Aktaş' a son görev

Ereğli'nin sevilen ismi Aktaş' a son görev

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sevilen simalarından ERDEMİR emeklisi Mehmet Aktaş, tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti. Merhum Aktaş, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı.

ERDEMİR' den emekli olduktan sonra çevresindeki insanlara yaptığı yardımlar ve dostane tavırları ile herkesin gönlünde yer alan 62 yaşındaki Mehmet Aktaş, dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir diyalize hastası olan Aktaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Burada anjiyo yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınan Aktaş, gece 02.00 sularında hayatını kaybetti. Cenazesi Bağlık mahallesindeki evine getirilen Mehmet Aktaş için alınan helalliğin ardından Hatip Camisine getirildi. Burada çocukları Ersin, Serdar ve ve Salih Aktaş taziyeleri kabule etti. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Merhum Mehmet Aktaş, şehir mezarlığında ki aile kabristanlığında son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı.

Merhum Mehmet Aktaş'ın arkadaşları, Aktaş'ın hayatı boyunca kimseyi kırmadığını, kötü bir söz söylemediğini ve elinden geldiği kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışan, hizmet gönüllüsü bir insanı kaybettiklerini ve üzgün olduklarını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Ereğli'nin sevilen ismi Aktaş' a son görev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER