Ergin Ataman: Ailem de küfür etse onlara tepki gösteririm


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Rus ekibi Krasny Oktyabr Novgorod ile oynadıkları karşılaşmada küfür eden taraftarlara tepki gösterdi ve "Ailem de küfür etse onlara tepki gösteririm." dedi.

Eurocup'ta F Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Odeabank, 9. hafta karşılaşmasında Abdi İpekçi Arena'da Rus temsilcisi Krasny Oktyabr Novgorod'u 103-76 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, açıklamalarda bulundu.

Gruptaki en rahat maçı oynadıklarını kaydeden Ataman, "Rakip takım zaten grup sonuncusu. Maç boyunca bütün oyuncularımızı kullanma şansına sahip olduk. Antrenman maçı gibi oldu. Grup birinciliğine yakınız. İlk iki sırada bitirmeyi garantiledik. Bu da bize avantaj sağlayacak." şeklinde konuştu.

'AİLEM DE KÜFÜR ETSE ONLARA DA TEPKİ GÖSTERİRİM'

Karşılaşmanın son periyotunda sarı kırmızılı taraftarların Beşiktaş, Fenerbahçe ve federasyona küfürlü tezahürat yaptığı sırada taraftarlara tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine ise Ataman, "Küfüre karşı tepkim herkese karşı. Benim ailem de küfür etse onlara da tepki gösteririm. Umarım gösterdiğim tepkiye tüm spor kamuoyu aynı duyarlılıkta olur. Basketbol sahasında kime karşı olursa olsun bu tip küfürler yakışmıyor. Asil Galatasaray camiasına hiç yakışmıyor." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Ergin Ataman: Ailem de küfür etse onlara tepki gösteririm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER