Ergin Ataman: Kupayı müzemize getirmek istiyoruz


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, İspanya'ya sayı farkını korumak için değil, kendi oyunlarını oynamak için gideceklerini ve kupayı Galatasaray müzesine getirmek istediklerini söyledi.

Galatasaray Odeabank, Eurocup Yarı Final ilk karşılaşmasında İspanyol takımı Gran Canaria'yı 89 - 75 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan başantrenör Ergin Ataman, "Ciddi bir fark yaptık. İspanya'ya bu farkı korumak adına gitmeyeceğiz. Gidip, kendi basketbolumuzu oynayacağız. Biz Gran Canaria takımından daha üstün bir takımız ve bunu gösterdik. İlk periyot haricinde maçın kontrolü zaten bizdeydi. Hepimizin beklentisi bizim için daha tolere edilebilir hakem düdüğüydü. Bunun tersi oldu. Üç tane kaliteli hakem vardı. Onlar da biz bu atmosferde etkilenmeyiz demek için kaliteli iki tane düdük çaldı. Aynı hakem kalitesini İspanya'da da bekliyorum. Atmosferden etkilenmeyen hakem üçlüsü olursa biz de İspanya'ya gidip normal bir şekilde oyunumuzu oynayacağız. Oraya farkı korumak için değil, kendi oyunumuzu oynayıp buraya finali oynamak için geleceğiz. kupayı müzemize getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Aito Garcia Reneses de kaybettikleri Galatasaray Odeabank karşılaşması sonrası, "Galatasaray daha iyi oynadı. Maçın kontrolünü üçüncü çeyrekte kaybettik. Bu anda maçı kaybettik diye söyleyebilirim. Konsantrasyonumuzu kaybettik. Onlar çok iyi oynadılar" şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ergin Ataman: Kupayı müzemize getirmek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER