Ergün: Milletimiz memleketi idare edenleri terörle işbirliği içinde görmesin


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu millet, daha nice vatan evlatlarını yüreğine gömer. Yeter ki milletimiz, memleketi idare edenleri, terörle mücadele edenleri korkan, yılgın ve terörle işbirliği içinde görmesin." dedi.

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü buruk kutlandı. Hakkari Dağlıca'da 16 askerin şehit olması sebebiyle vilayet konağı önündeki etkinlikler iptal edilirken sadece Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk koyuldu. Buradaki törene milletvekilleri Zeynel Balkız, Tur Yıldız Biçer ve Murat Baybatur, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Başkan Ergün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Baro Başkanı Ali Arslan, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri, askeri ve sivil erkân katıldı. Çelenklerin koyulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklâl Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başkan Cengiz Ergün, Türk milletinin esaret altında yaşamayı hiçbir zaman tercih etmediğini söyledi. Ergün, "Bizim inancımıza göre bayrak inmez, ezan susmaz. Vatan uğruna ölmek, şehit olmaktır. Atalarımızın toprağı bol olsun. Dün olduğu gibi bugün de şehitlerimizi toprağa veriyoruz. Son bir ay içinde Manisa'dan beş şehidimizi verdik. Bu millet, daha nice vatan evlatlarını yüreğine gömer. Yeter ki milletimiz, memleketi idare edenleri terörle mücadele edenleri korkan, yılgın ve terörle işbirliği içinde görmesin." dedi.Ergun-Milletimiz-memleketi-idare-edenleri-terorle-isbirligi-icinde-gormesin-1886122.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Ergün: Milletimiz memleketi idare edenleri terörle işbirliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER