Ersel Uzgur: Önemli olan 3 puan ve iyi oyundu


Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Büyükçekmece Tepecikspor'u 3 - 2 yenen Bursaspor'da Teknik Sorumlu Ersel Uzgur, önemli olanın 3 puan almak ve iyi oyun olduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, "Grupların ilk maçında düşündüğümüz gibi 3 puanı aldık. Sentetik sahada oyuncularımızın etkileneceğini düşünüyorduk ama iyi başladılar. İyi hazırlandılar, maçı istedikleri için bundan en az zararla çıktığımızı söyleyebilirim. Çok iyi bir mücadele oldu bizim adımıza. Önemli olan 3 puanı almak ve iyi oyundu." diye konuştu.

Oyuncularının son durumlarını da gözlemlemiş olduklarını belirten Uzgur, "İçinde olduğumuz moralsiz ortamdan da uzaklaşıp önümüzdeki maçlara daha bir moralli çıkma şansını yakaladık." dedi.

TEPECİKSPOR CEPHESİ

Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen ise iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "İyi oynadığımız bir maç oldu. Bursaspor Süper Lig'in iyi takımlarından ve kupanın da iddialı takımlarından bir tanesi. Takımım, güçlü bir takıma karşı iyi mücadele etti. Net pozisyonlarımız var. Bursaspor kalecisi Harun bana göre maçın adamı." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ersel Uzgur: Önemli olan 3 puan ve iyi oyundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER