Erzurum ASP'de aday memurlara eğitim

Erzurum ASP'de aday memurlara eğitim

ERZURUM (CİHAN)- Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'nde göreve başlayan 35 personele kurum kültürü ve misyonunu içeren 3 ay süreli hizmet içi eğitim düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen hizmet içi eğitime geçen yıl ve bu sene KPSS sonuçlarına göre ataması yapılan 5 sosyolog, 9 sosyal çalışmacı, 6 psikolog, 1 avukat, 2 çocuk gelişim uzmanı, 2 öğretmen, 8 memur ve 2 hizmetli olmak üzere 35 personel katıldı. İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, 35 personele aday memur eğitimi verildiğini söyledi. Abdulhakimoğulları söz konusu eğitimin kurum kültürü ve misyonunun benimsenmesi amacıyla önemli olduğunu dile getirdi.

Hizmet içi eğitimlere önem verdiklerine işaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, "2014 ve 2015 yıllarında kurumumuza ataması yapılan 35 personele eğitim verilmeye başlandı. Adaylık eğitimi ile kurumumuzun hizmetlerinin gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, hizmetlerin zaman ve kaynak israfına meydan verilmeden en verimli şekle yerine getirilmesi, devlet memurlarının ortak vasıflarıyla ilgili bilinmesi gereken asgari bilgiler ile aday memurların görevlerini yürütebilmeleri için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması maksatlarıyla düzenlenen eğitim programı 13 Mayıs'a kadar devam edecektir." dedi. Daha sonra kurum şube müdürlerinden Nurallah Taşçı, eğitim programının ilk dersini verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Erzurum ASP'de aday memurlara eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER