Eşine kurşunlayan koca: Pişmanım


Kocaeli'nin Körfez ilçesinde boşanmak isteyen eşini ağır yaralayan koca pişman olduğunu söyledi. Olay, dün, Güney Mahallesi Solmaz Sokak Dilaver Apartmanı 3'üncü katta bulunan dairede meydana geldi.

İddiaya göre, şuanda işsiz olan 21 yaşındaki Sinan K. ve Hümeyra K. lise yıllarından itibaren birbirini sevmeye başladı. Ailelerin karşı çıkmasına rağmen Sinan K., yaklaşık 2 yıl önce Hümeyra K.'yi kaçırarak evlendi. Ancak bir süre sonra aralarında sorun çıktı. Sorun büyüyünce çift yaklaşık 1 yıl önce ayrılma kararı aldı. Bunun üzerine 9 aylık bir çocuğu bulanan Hümeyra K. babasın evine geldi. Sinan K.'de zaman zaman ayrılma kararı alan eşini babasının evinde rahatsız etti. Bunun üzerine olay mahkemeye intikal etti. Mahkeme Sinan K.'ye evden uzaklaştırma kararı verdi.

Dün Sinan K., 9 aylık çocuğunu görmek için Hümeyra K.'nın babasının evine geldi. Sinan K. burada Hümeyra K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sinan K. yanında bulundurduğu silahla Hümeyra K.'ya ateş etti. 2 kurşun kadının başına isabet etti. Hümeyra K. kanlar içerisinde yerde kalınca, Sinan K. olay yerinden kaçtı.
Hümeyra K. da sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği saatten itibaren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, zanlı Sinan K.'yı Atalar Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelinin ifadesinde, silahı bir arkadaşından satın aldığını, görüşmek için eşinin yanına gittiğini, bu sırada tartışma çıktığını, tartışmanın büyümesi üzerine bir anda silahını çıkarak ateş ettiğini, olay sebebiyle pişman olduğunu söylediği iddia edildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Körfez İlçe Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, Hümeyra K.'nın sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı kaydedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eşine kurşunlayan koca: Pişmanım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER