Esma Sert'ten para için evlendi eleştirilerine cevap: Her sabah işe gidiyorum

Esma Sert'ten para için evlendi eleştirilerine cevap: Her sabah işe gidiyorum

Yüz nakli sonrasında yeniden hayata tutunan Recep Sert ile evlenen Esma Sert, sosyal medyada kendisine yöneltilen 'para için evlendi' eleştirilerine sert cevap verdi. Facebook sayfasında eleştirilere cevap veren Sert, "O zaman neden her sabah işe gidiyorum?" diye sordu.

Tüfeğini temizlerken ateş olması sonucu yüzünden ağır şekilde yaralanan Bursalı Recep Sert Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirilen beşinci yüz naklinin ardından hayata yeniden tutunmuştu. İnegöl ilçesinde yaşayan Recep Sert, ameliyatın ardından hastanede tanıştığı Esma Sert ile hayatını birleştirdi. Şimdilerle bir de bebek bekleyen Sert çiftine yönelik sosyal medyada yer alan eleştiriler üzerine Esma Sert facebook sayfasında cevap verdi.

Recep sert ile sevdiği için evlendiğini asla para düşünmediğini dile getiren Esma Sert, şunları dile getirdi: "Dışardan bakılınca laf söylemesi çok kolay geliyor değil mi. Bizim hiç derdimiz yok sıkıntımız yok lay lay lom egleniyoruz Para oooo denizde kum bizde para ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öylemi. Yazıkkk şu kendini bilmeyen yorum yapan dengesiz kişiler yazıkk size bende eşimde insanız herşeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz varmı ama nerden bileceksiniz öyle ahkam kesmesi laf söylemesi daha kolay geliyor size biz kimseye eyvallah etmedik Rabbim herşeyi yoluna koyacak elbet haberciler eyvallah ekmek parası için haber yapıyorlar ama bir taneside çıksın desinki bizden para aldı ben para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim eşim o halinde işe gitmezdi o yüzden boş konuşmayın ben sevdim evlendim bu kimseyi ilgilendirmez."

Esma Sert'in bu açıklamalarına arkadaşları da destek verdi. Fatma Gülnür Özçelik isimli kullanıcı, "Tatlım herşey para pul güzellik değil malesef bazı insanlar herkesi kendi gibi biliyor rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve herşey gönlünüzce olsun herkese inat çok mutlu olun inşallah" sözleriyle destek oldu.

Elif Haney Şimşek ise şunları yazdı: "Ablacigim yorumlari okudum. Cok üzüldüm. çoğunun beyni yok ama fikri var. Okadar boslarki. Ne kadar Salak olduklarindan haberleri bile yok. Allah islah etsin. Cok daha mutlu olursunuz inşallah"

Elif Haney Şimşek7in yorumu ise şöyle: "Ablacigim yorumlari okudum. Cok üzüldüm. çoğunun beyni yok ama fikri var. Okadar boslarki. Ne kadar Salak olduklarindan haberleri bile yok. Allah islah etsin. Cok daha mutlu olursunuz inşallah"
CİHAN
<< Önceki Haber Esma Sert'ten para için evlendi eleştirilerine cevap:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER