Eto'o: Gol atacağımı biliyordum


Antalyaspor'un Fenerbahçe'yi 4 - 2 yendiği maçta beğeni toplayan performansını bir de golle süsleyen Samuel Eto'o, "Gol atacağımı biliyordum." dedi.

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Eto'o, takım olarak iyi bir galibiyete ihtiyaçları olduğun gelirterek, galibiyetlerini geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi gören hocaları Jose Morais'e armağan etti. Fenerbahçe galibiyeti için "Bu hafta içinde yaptığımız antrenmanlarımızın bir meyvesiydi. Hafta içi buna çalıştık. Önemli olan taktikleri yerine getirmekti. Bunu yerine getirdik ve bizim için iyi maç oldu." ifadesini kullandı.

Beyin kanaması geçirdiği için 2 gün teknik direktörleri Jose Morais olmadan maça hazırlandıklarını anlatan Eto'o, "Jose olmadan çalışma fırsatı bulduk ama iyi çalıştık. Zaten gol pozisyonuna gireceğimizi, gol atacağımı biliyordum. Bugün bizim için önemli olan gol atmaktan ziyade gol pozisyonuna girmekti. Benim zaten futbol felsefem bu. İyi oynayarak kazanmak. Sadece kazanmak değil." şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Antalya'da mutlu olduğunu ifade eden Eto'o, "Çin'den teklif gelirse gider misin?" sorusuna "Çok fazla teklif geliyor zaten ama en iyi teklif Antalya'dan geldi." karşılığını verdi.

Samuel Eto'o açıklamalarının ardından hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o: Gol atacağımı biliyordum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER