Fuat Avni, kirli tezgahı deşifre etti

Twitter fenomeni Fuat Avni, şok bir iddiada bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, oğlu Bilal Erdoğan'a "saldırı yapılması" talimatını verdiğini ileri sürdü.

Fuat Avni, kirli tezgahı deşifre etti

Twitter hesabından yazdıklarıyla gündem olan fenomen hesap Fuat Avni, yine ilginç iddialarda bulundu. 

FAİLİ MEÇHUL TALİMATI

Hizmet hareketinin terör örgütü ilan edilmesi için faili meçhul cinayetlerin planlandığını iddia eden Fuat Avni, özellikle sansasyonel isimlere yönelik suikast planlandığını öne sürdü.

BİLAL ERDOĞAN'A SAHTE SUİKAST

İstihbarat örgütünce organize edilecek eylemlerde, Sulh Ceza Hakimlerine veya hükümete yakın bir takım şahıslara saldırı yapılarak bunların Cemaat mensuplarına mal edileceğini öne süren Fuat Avni, şoke eden bir iddiada daha bulundu. Eylemleri Cemaat'in talimatıyla yaptık diyecek bir takım itirafçılar ayarlandığını aktaran Twitter fenomeni, Cumhurbaşkanı'nın oğlu Bilal Erdoğan'a da hafif yaralanmayla sonuçlanacak bir 'sahte suikast' düzenleneceğini yazdı.

''Gerçek suikastlerin yanına çakma Bilal suikasti emri alan Ergenekon uzantılı ...... elemanları bu fırsatı nasıl sonuçlandıracak, göreceğiz'' diyen kimliği belirsiz Fuat Avni hesabı, bu eylemlerle Cemaat'e açılan 'Silahlı terör örgütü' davalarına deliller oluşturulacağını iddia etti.


<< Önceki Haber Fuat Avni, kirli tezgahı deşifre etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER