Fuat Avni'den AKP'nin koalisyon planıyla ilgili bomba iddia

Twitter fenomeni Fuat Avni, AKP'nin seçim sonrası koalisyon senaryoları kapsamında hangi yolu izleyeceğini yazdı.

Fuat Avni'den AKP'nin koalisyon planıyla ilgili bomba iddia

Twitter fenomeni Fuat Avni,  7 Haziran seçimlerinden istediği sonucu alamayarak iktidarı kaybeden AKP'nin bundan sonra ne yapacağı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Partideki eski ve yeni AKP'li kadroların buluştuğunu iddia eden Fuat Avni, parti içindeki eski isimlerin, ülkede kaotik bir ortam oluşturmak amacında olduğunu böylece vatandaşın korkutulmak istendiğini ve erken seçimle de zafer planlandığını ileri sürdü. 

AKP içindeki eski kadroların koalisyon planıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulunan FuatAvni, eski isimlerin, taktik icabı olarak bütün partilerle görüşülmesi gerektiğini ancak görüşülen partinin duruşuna göre asla kabul etmeyecekleri bir şart öne sürecekleri düşüncesini taşıdıklarını iddia etti. 

Eski isimlerin bu planına partideki yeni isimlerin, sıcak bakmadığını iktidarın hiçbir şartla kaybedilmemesi fikriyle karşı çıktığını söyleyen fenomen FuatAvni, iktidara yakın medyaya da talimat verildiğini söyleyerek bu medyanın koalisyon durumunda "ülkede kaos olur, ekonomik kriz yaşanır" haberlerini işleyeceğini ileri sürdü.

AKP'nin üçe bölündüğünü iddia eden twitter fenomeni, parti içindeki bir grubun 17 Aralık dosyasından ve iktidara yakın medyanın dağılmasından çok korktuklarını söyledi.
<< Önceki Haber Fuat Avni'den AKP'nin koalisyon planıyla ilgili bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER