Galatasaray Alex Song’u Bilic’e soracak

Galatasaray’ın gündeminden düşmeyen Alex Song transferi ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Galatasaray Alex Song’u Bilic’e soracak

Alex Song’un isminin gündeme gelmesi Galatasaray taraftarını heyecanlandırıyor. Sarı-kırmızılı takımın bu futbolcu ile ilgili girişimleri var. Ancak 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun gece hayatı sarı-kırmızılı yöneticileri düşündürüyor. Yönetciler bu durumu West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic’e soracak. Transferde bu doğrultuda şekillenecek.

SLAVEN BILIC’E SORULACAK

Barcelona’a ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alex Song’un ismi Galatasaray ile anılmaktan öteye geçti. Sarı-kırmızılı kulüp bu oyuncunun transferi için ciddi bir mesafe kaydetti. Futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmeler olumlu geçti. Barcelona futbolcuyu yeniden kiralamaya sıcak bakıyor. Transferde tek sorun futbolucunun gece hayatı. Bu durum ile ilgili Galatasaray transfer komitesi West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic’e danışacak.

19 MİLYON EURO’YA BARÇA’YA GİTMİŞTİ

Geçen sezon West Ham United formasıyla Premier Lig’de sadece 12 maça çıkabilen Alex Song sezonun ilk yarısın sakatlık nedeniyle forma giyemeden geçirmişti.

Arsenal’de göstertiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray forması giyen Rigobert Song’un yeğeni olan Alex Song 2012 yılında 19 milyon Euro’ya Barcelona’ya transfer olmuştu. 2 sezon boyunca Katalan Ekibi’nde forma giyen Song, son iki sezondurda kiralık olarak West Ham United forması giyiyordu.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Galatasaray Alex Song’u Bilic’e soracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER