Galatasaray Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı


Galatasaray Voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Cengiz Özyalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yüce, Burçin Aslan ve İsmail Sarıkaya, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk de hazır bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Ankara'da yaşanan terör olayında yaşadığı üzüntüyü dile getirerek başladığı konuşmasında, "Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz günlerde başımıza gelen terör olayına bağlı olarak, bundan yara almış, bundan üzülmüş, çok sevdiğimiz futbolcumuzun babasını kaybetmiş bir kulübün başkanı olarak, ülkemizin huzuruna yönelen terör belasını şiddetle kınıyorum." diyerek, şöyle devam etti:

"Kulübün 36. Başkanı olarak seçildikten sonra Galatasaray'ın mücadele ettiği spor dallarında altyapıya önem vermesi ve kendi bağrından çıkaracağı sporcularla daha başarılı olacağına inancım tamdı. Bunun en canlı örneğini voleybol şubesi verdi. Hem A Takım hem de altyapı takımlarımız için Taçspor çok önemli bir tesis. Galatasaray'ı büyütmek, Galatasaray'ı geliştirmek, yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor. Yönetim Kurulunun bunları tek başına yönetmesi çok zor, bunun için değerli camiamızın buna katkı vermesi bizim motivasyonumuzu kat ve kat arttırmaktadır.

Bugün açılışını yaptığımız antrenman sahası olarak dizayn edilen sahanın değerli sponsorlarımız tarafından yaptırılması bizim için önem taşıyor. Ben emeği geçenlere, buraya sponsor olarak destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Plato'nun sahibi Genel Kurul üyemiz Nedim Beye çok teşekkürler. Salonun yapımında emeği geçen 1905 GSYİAD Ankara Şubesi'ne ve her zaman bizi destekleyen 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk'e teşekkür ediyorum. Yeni salon altyapı sporcularımıza armağan olsun. Onların bizi daha çok gururlandıracaklarından eminim."

Başkan Özbek, saha içinde 1905 GSYİAD üyeleri, Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı ve Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı teknik ekibinin yanı sıra altyapı sporcuları ile toplu fotoğraf çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER