Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı

Galatasaray’da sular iyice ısındı. Adnan Öztürk’e, bir süre önce başlayan ve ağır hakaretler içeren “Adaylıktan çekil” baskısının “Ankara’dan seni istemeyenler var” boyutuna geldiği ortaya çıktı. Eski yöneticinin cevabı ise “Seçim sıcak geçecek. Çekilmeyeceğim” şeklinde oldu.

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı

Galatasaray’da sancılı bir kongre süreci yaşanıyor. Bir tarafta futbol takımı ligde liderliğini korumaya ve şampiyon olmaya çalışırken, diğer tarafta da başkan adayları üstünden büyük bir polemik dönüyor.

Son mali genel kurulda Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat ayrı ayrı ibra edilirken, ciddi tartışmalar çıktı. 23 Mayıs’taki başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü  genel kurul için de büyük tartışmalar var. Ancak kulislerde konuşulan iddia, ortalığı karıştıracak cinsten. Adnan Öztürk’e “Geri çekil” baskısı, tehdide dönüşmüş durumda!

Albayrak’ı reddetmişti

Adaylığını bir kez daha son mali genel kurulda açıklayan Adnan Öztürk’ün yakın çevresinin de doğruladığı iddiaya göre, önceleri küfür ve hakaret içeren bazı sataşmalar artık tehdide döndü. Hatta “Ankara’dan seni istemiyorlar” diye tehditte bulunanların bile olduğu, Öztürk’ün ise “Tüm bunlara gülüp geçiyorum. Her şeyi yapacaklar ama adaylıktan vazgeçmeyeceğim” dediği öğrenildi. Bu arada kulübün bazı önde gelen isimleri Adnan Öztrük’e Abdurrahim Albayrak’ı listesine alması için baskı yapmıştı. Ancak Öztürk bunu kibarca reddetmişti

Aysal’a baskı artıyor

Öte yandan Galatasaray’da eski başkan Ünal Aysal’a olan baskı da arttı. Aysal, yeniden adaylık konusunu daha ciddi düşünmeye başlamak zorunda kaldı. Faruk Süren formülü üstünde çalışan bir diğer muhalif kanat da var. Mevcut yönetimde yer alan Dursun Özbek ise tüm bu gelişmelere göre hareket edecek. Aysal veya Süren aday olmazsa, Öztürk’ün karşısına çıkacak.  Kaynak:Bugün

                                                                                                                                                                              
<< Önceki Haber Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER