Gaziantep'te trafik kazası: 6 yaralı


Gaziantep'te iki aracın karıştığı trafik kazasında 3'ü çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza, Güneş Mahallesi 10. Cadde üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fatih Yılmaz kontrolündeki 27 AET 50 plakalı araç ile Hüseyin Taşçı yönetimindeki 27 AUD 75 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Fatih Yılmaz kontrolündeki araç takla attı. Araç içerisinde bulunan sürücü Fatih Yılmaz, eşi Yeliz Yılmaz, 3 yaşındaki ikiz çocukları Sema ve Nisa ile bebekleri Osman Yılmaz yaralandı. İtfaiye yardımı ile takla atan araç içerisinden çıkarılan Yılmaz ailesi ile minibüs sürücüsü Taşçı, ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

10. Cadde üzerinde sürekli kaza olduğunu dile getiren Memik Aydın isimli vatandaş, "Burada 10 günde bir kaza oluyor. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız buraları duymuyorlar mı, bilmiyorlar mı? Geçen yıl burada bir hamile kadın öldü. Buna bir çözüm getirilmesini istiyoruz." dedi.

Polis ekipleri, kaza alanında yaptıkları incelemenin andından trafiğe kapanan yolu tekrar ulaşıma açtı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantep'te trafik kazası: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER