Gaziantepspor yükselişten memnun


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşısında alınan 2 - 0'lık galibiyetten dolayı memnun olduğunu söyleyerek, özellikle ilk yarıdaki iyi mücadelelerinden dolayı futbolcularına teşekkür etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sonuçla ilgili değerlendirmede bulunan Topçu, "Genelleme yaparsak bir dönüşümüz oldu bizim. Gençlerbirliği maçının devre arasında. Ne olduysa oradan başladı bu gidişatın pozitife dönmesi. Oradan 9 kişiyle 2 - 0'dan 2 - 2'yi bulduk. Sonra burada iyi bir Fenerbahçe mücadelesi ki son dakikada penaltı olsa oradan da galibiyetle ayrılabilirdik. Sonra geçen hafta hem mücadele hem futbol anlamında iyi bir oyun oynadık Eskişehirspor'a karşı. Orada da 3 puan aldık. Bugün de bir 45 dakika yaşadık ki gerçekten futbolcu arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rakibe pozisyon vermediler, pozisyon bulduk, ürettik, koştuk, mücadele ettik." dedi.

İkinci yarı hava hakimiyeti iyi bir rakibe karşı oynadıklarını ifade eden Topçu, "Daha uzun toplarla oynadılar. Öyle olacağını da tahmin ettik. Final paslarında biraz daha akıllı olabilsek daha da net pozisyonlarımız olabilirdi. Kaldı ki bir kaç tane de rakip kalecinin kurtardığu pozisyonlar var. Ben memnunum." diye konuştu.

Topçu, gelecek haftayı da 3 puanla tamamlamayı arzu ettiklerini kaydetti.

CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor yükselişten memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER