Genç Nesiller Huzurlu Ellerde Projesi


Afyonkarahisar Valiliği, 'Genç Nesiller Huzurlu Ellerde Projesi' kapsamında, maddi sıkıntı içerisinde olan 80 yaşlının evine, ziyaret düzenleyecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen çalışmada, 20 çocuk yaşlılarla buluşturulacak. Yapılacak ziyarette maddi yardımlarla birlikte moral ve manevi destek verilecek.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, vakıf çalışanları ve öğrenciler ile birlikte yürütülen proje kapsamında, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

Burada konuşan Yaman Şenol, "Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından Afyonkarahisar'a sağlanan önemli hizmetlerden biri olan Projeli Yönetim Modeli kapsamında 'Ulu Çınarlarımıza Şefkat Eli Projesi' ile ilimizde kendi ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan, öz bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan, hanelerini temizleyecek bedeni güce sahip olmayan ve maddi sıkıntı içerisinde olan yaklaşık 80 yaşlı vatandaşımıza daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanabilir ortamlarda hayatlarını devam ettirmeleri için çalışmalar sürdürülmektedir. Yine bu proje kapsamında, Afyonkarahisar'da bir ilki daha hayata geçirerek, 12-14 yaş aralığındaki 20 öğrenci, 80 yaşlımızla buluşturacaktır."

Vali Güner de yaşlıların yanında olmanın ve dualarını almanın çok önemli olduğunu vurguladı. Güner, "Arkadaşlarımız 'Genç Nesiller Huzurlu Ellerde Projesi'ni hazırladılar. Bu proje kapsamında 20 gencimizi, 80 yaşlımızla buluşturacağız. Amacımız Yaşlılar Haftası süresince yaşlılarımızla çocuklarımızı buluşturup, torun-dede şefkatini, torun-dede sevgisini ve torun-dede buluşmalarını sağlamaktır." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Genç Nesiller Huzurlu Ellerde Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER