GGC Başkanı Ay: Toplu konut projemiz şeffaf, isteyen inceleyebilir


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, TOKİ ile ortaklaşa hayata geçirdikleri toplu konut projesi ve bu yıl ikincisini düzenleyecekleri basın ödülleri gecesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplu konut projesinin bir başarı hikayesi olduğunu söyleyen Ay, "Bu şeffaf bir proje. İsteyen herkes kimlerin bu projeye başvurduğunu, kimlerin yararlanabileceğini açık bir şekilde inceleyebilir." ifadelerini kullandı. Projesi üzerinde çalışırken zorluklarla karşılaşacaklarını bildiklerini, ancak yılmadan çalışarak protokolü imzaladıklarını belirten Ay, "Tüm meslektaşlarıma bizlere olan inancından ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şunun özellikle bilinmesini isterim ki, cemiyetin son yıllarındaki başarılarında benim ve yönetimim kadar basın mensuplarımızın da büyük emek ve fedakarlığı bulunmaktadır. Başarı ekip işidir ve asla tesadüf değildir. Hep birlikte hedefe koşarken birtakım zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Zira başarıları değerli kılan da bu zorluklar karşısında kazanılan zaferlerdir. Biz ekip olarak her projede büyük düşündük. Kısır çekişmeler içinde bulunmamaya büyük özen gösterdik. Bugün Gaziantep kamuoyu cemiyetin projelerini takdir ediyorsa bu doğru yolda olduğumuzun açık bir göstergesidir." dedi.

Başkan Ay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz toplu konut kayıtlarını sadece cemiyet üyeleri ile sınırlı tutmadık. Bu işten ekmek yiyen herkesi bu projeden faydalandırdık. Bugünden sonra da bu projeden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız var ise, buyursun gelsinler. Herkese kapımız açıktır. Diğer projelerimizde de olduğu gibi TOKİ projemiz de şeffaf bir şekilde ilerlemekte. İsteyen her arkadaşımız bu projeden kimlerin faydalanabileceğine gelip bakabilir."

Basın ödülleri gecesi hakkında da konuşan Ay, "8 kategoride bir yarışma düzenledik. Haber, röportaj, köşe yazısı, sayfa tasarımı, haber fotoğrafı, spor fotoğrafı, TV programı ve radyo programı alanlarında 150'nin üzerinde başvuru aldık. Yarışma şartnamesine göre başvurular alınınca yarışmaya giren arkadaşlarımızın eserlerini Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden hocalarımız değerlendirdi. Dereceleri tamamen jüri belirleyecek." diye konuştu.

Ay, gecenin 17 Ocak Pazar günü 18.30'da Teymur Continental Otel'de düzenleneceğini sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber GGC Başkanı Ay: Toplu konut projemiz şeffaf, isteyen... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER