Giysi Bankası bayram öncesi bin 500 ihtiyaç sahibini giydirdi


Polatlı Belediyesi Kent Konseyi Giysi Bankası, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Giysi Bankası kurulduğu günden bu yana bin 500 ihtiyaç sahibini sevindirdi.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Giysi Bankasına Kurban Bayramı öncesi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade edip, "Hemşehrilerimizin mutlu bir bayram geçirmeleri, bizi gönülden sevindirmektedir. Biz gönüllere girmek için varız. Rabbimizin rızası, garip gurabanın rızasındadır. Seçim öncesinde söz verdiğimiz paylaşım noktasının hemşehrilerimiz tarafından kabul görmesinden son derece memnunum. Fatih Mahallesinde Kent Konseyi'yle birlikte hayata geçirdiğimiz Giysi Bankası adlı paylaşım noktası Polatlılı vatandaşlarımızın insanımızın hayır duasını alıyor." dedi.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Dar gelirli, ihtiyaç sahibi aileler için böyle bir merkez Polatlı'da önemli bir ihtiyaçtı. Burada hem ikinci el hem de sıfır ev eşyaları, kıyafetleri vatandaşlarımızı rencide etmeden, insani ve İslami ölçülerde ulaştırmaktalar. Giysi Paylaşım noktamıza katkı sunan, bağış yapan bütün duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum." şeklinde konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk ise "Giysi Bankamızın hizmete girdiği günden bugüne 1.500 kişinin kıyafet ihtiyacını karşıladık. Ramazan Bayramı'ndan bugüne ise 1000'in üzerinden Polatlılı buraya gelerek giysi ve ayakkabı ihtiyacını karşıladı. Sürekli ihtiyaç sahiplerini giydiriyoruz, buna rağmen hayırsever vatandaşlarımızın sürekli bağışları sayesinde kıyafetler eksilmedi daha da arttı. Yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Giysi Bankası bayram öncesi bin 500 ihtiyaç sahibini giydirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER