Gökhan Töre'yi yaraladığı iddia edilen sanık firar etti


Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin bir barda silahla yaralandığı olayla ilgili davada, failler arasında olduğu iddia edilen ve başka dosyadan hükümlü bulunan sanık Korhan Bahadır'ın cezaevinden firar ettiği öğrenildi.

Milli futbolcu Gökhan Töre ile arkadaşlarının, 21 Nisan 2014'te Şişli'de bir barda çıkan olayda silahla ateş açılması sonucu yaralanmalarına ilişkin davanın görülmesine başlandı. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada başkan, celse arasında Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan mahkemeye yazı geldiğini ve başka dosyadan tutuklu sanık Korhan Bahadır'ın 29 Aralık 2015 günü cezaevinden firar etiğinin bildirildiğini belirtti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonunda Korhan Bahadır hakkında 'olası kastla öldürmeye teşebbüs' suçundan 25 yıla kadar hapis istemiyle Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldı. Sanık Korhan Bahadır bir süre sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir önceki celse görülen duruşmada mahkeme tutuklu sanık Korhan Bahadır'ın tahliyesine karar vermişti. Başka suçtan hükümlü olan Bahadır açık cezaevine çıkarılmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Gökhan Töre'yi yaraladığı iddia edilen sanık firar etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER