2013 SBS giriş belgesi burada - Tıkla indir

2013 SBS sınavı yerleri açıklandı. Tıklayın ve 2013 SBS giriş belgesini nasıl alacağınızı öğrenin.

2013 SBS giriş belgesi burada - Tıkla indir

SBS giriş yerleri açıklandı. 2013 SBS giriş belgenizi almak için yapmanız gerekenler basit.  e-okul.meb.gov.tr adresinden öğrenci şifreniz ile sisteme girerek sınav giriş yerini görebilirsiniz. Ancak sınava girmek için gerekli olan resmi belgeyi yalnızca okul müdürlüklerinden temin edebilirsiniz...
TIKLAYIN SBS GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENİN 

SBS giriş yerlerini,  http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinden okul müdürlükleri tarafından renkli olarak alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrenciye teslim edilecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

Doğal afet, yangın ve benzeri olağanüstü durumlarda Bölge Sınav Yürütme Komisyonu’nun teklifi üzerine Başkanlığın uygun görüşü ile öğrencinin sınav yeri değiştirilebilecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesini kaybeden öğrenciler, belgenin yenisini başvuru yaptığı okul müdürlüklerinden alabilecektir.

Yurtdışından sınav başvurusu yapan öğrencilerin sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2013 tarihinde, (EK-1) “2013-SBS-Yurt Dışı Başvuru Formu” nda belirtilen e-posta adresine gönderilecektir. Öğrenciler elektronik ortamdan aldıkları sınav giriş belgesini bulundukları ülkedeki eğitim ataşeliklerine onaylatacaklardır.
<< Önceki Haber 2013 SBS giriş belgesi burada - Tıkla indir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER