AK Parti, 10 Mart'ta sahaya iniyor

AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesinde planlama çalışmalarını tamamladı.

AK Parti, 10 Mart'ta sahaya iniyor

10 Mart'tan itibaren  ''sahaya inmeye'' hazırlanan AK Parti yönetimi, 26 ilde bölge toplantıları  düzenleyerek, il ve ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanlarını eğitimden  geçirecek.

AK Parti yönetimi, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için  planlama çalışmalarını tamamladı. Bir süredir Teşkilat, Yerel Yönetimler ve Seçim  İşleri başkanlıkları tarafından yürütülen ön hazırlık çalışmalarında sona  gelindi.
        
AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından hükümet icraatlarını ve yerel  yönetimlerin çalışmalarını anlatacak kişileri tespit edilip yetiştirilmesi için  çalışmalar yürütülürken, Yerel Yönetimler Başkanlığı da mevcut belediye  başkanlarının performansları hakkında çalışma yürütüyor. Seçim İşleri Başkanlığı  ise seçim sürecinde aktif görev alacak ve seçim çalışmalarını koordine edecek  kadroyu eğitmek için kolları sıvadı.
         
Yürütülen çalışmaları değerlendiren AK Parti Seçim  Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş, Ocak ayı içinde 81 ilde il seçim  koordinasyon merkezi başkanlarının tespit edildiğini, Şubat ayı sonuna kadar da  923 ilçede seçim çalışmalarını yürütecek ilçe seçim koordinasyon merkezi  başkanının tespit edileceğini bildirdi.
<< Önceki Haber AK Parti, 10 Mart'ta sahaya iniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER