AKP yanlısı twitter hesabından Merhum Kral'a ağır hakaret

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in, bu sabaha karşı hayatını kaybetmesi tüm dünyada gündem oldu. AKP yanlısı, kamuoyuna hükümet kaynakları tarafından yönlendirildiği izlenimi veren @GizliArsiv_ adlı hesaptan ise merhum Kral Abdullah bin Abdülaziz'e hakaret dolu ifadeler kullanıldı.

AKP yanlısı twitter hesabından Merhum Kral'a ağır hakaret

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in hayatını kaybetti

Kral Abdullah bin Abdülaziz, başkent Riyad'da defnedildi. Cenaze töreninde naaşı, Suudi prenslerin sırtında, tabuta konulmadan getirildi. Cenaze törenine, Afrika gezisini yarıda kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kral Abdullah, Vahabi gelenekleri uyarınca isimsiz bir mezara gömüldü.

Merhum Kral Abdullah bin Abdülaziz'in son yolculuğuna uğurlanması tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'ye gündem oldu.

Ancak AKP hükümeti yanlısı, kamuoyuna hükümet kaynakları tarafından yönlendirildiği izlenimi veren @GizliArsiv_ adlı hesaptan merhum Kral Abdullah bin Abdülaziz'e hakaret dolu ifadeler kullanıldı.

Hesabın, Erdoğan'ın da cenazesine katıldığı Merhum Kral için "ABD'nin talimatı ile Mısır darbesini finanse eden Suudi Kral'ı Abdullah ölmüş. Ateşi bol olsun" ifadelerini kullanması hayli dikkat çekti.  

Türkiye'de 1 günlük yasın ilan edildiği, cenazesine cumhurbaşkanı seviyesinde katılımın olduğu vefat etmiş bir müttefik ülke lideri için kullanılan ifadeler, akıllarda soru işareti bıraktı





<< Önceki Haber AKP yanlısı twitter hesabından Merhum Kral'a ağır hakaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER