AKP'li başkandan akıl almaz sözler!

Hizmet Hareketi ve Fethullah Gülen Hocaefendi’yi karalama furyasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

AKP'li başkandan akıl almaz sözler!

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında meydanlarda dile getirdiği inanılmaz ithamlara partisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

Karaosmanoğlu, Hocaefendi için, “Şahsen Fethullah Gülen’i böyle bilmiyordum. Son gelişmeler bize şunu gösterdi ki; ABD’nin yetiştirdiği bir Lawrence’tır. İhanetin başıdır.” ifadelerini kullandı.

Zaman Gazetesi'nn haberine göre, Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yayın yapan Mavi Kocaeli Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni Olcay Sanal’a verdiği röportajda, tabandan beklediği oylar için aynı taktiğe başvurdu. Yurtlara verilen ruhsatları bir lütufmuş gibi lanse eden Karaosmanoğlu, “Cemaat’in tabanı ile bir problemimiz yok. Taban temiz. Tabanın üstte yapılanlarla bir ilgisi yok. Üst yönetimde bir ihanet var. CIA-MOSSAD ile işbirliği var. Türkiye’yi çökertme hareketi var. Türkiye’de askeri yönde bir ihtilal yapamadılar ama hükümeti nasıl çökertiriz. Türkiye’ye nasıl zarar veririz hesabına girdiler.” iddiasında bulundu. Karaosmanoğlu, devamla Hizmet Hareketi mensupları ve Hocaefendi’ye şu iftiraları attı: “Fethullah Gülen bir Lawrence’tır. Osmanlı İmparatorluğu ile Arap dünyasının arasını açan Lawrence vardı. Müslüman kılığında Arabistan’da dolaştı. Osmanlı İmparatorluğu ile Arap dünyasının arasını nasıl kopartırım çalışmaları içerine girdi. Lawrence’ı İngilizler yetiştirmişti. Bugün de yaşananlar aynı durumdur, başka bir şey değildir. Doğrudan doğruya bir ihanettir. Bunları temizleyeceğiz. El altından insanları yetiştiriyor, Merkez Bankası’na koyuyor. Anayasa Mahkemesi’ne, BDDK’ya yerleştiriyor. Paranın döndüğü yerlerde bulunuyorlar. TÜBİTAK’ta bile yerleşmişler. Bunlar artık deşifre oldular, temizleneceklerdir. Devletin memuru devlete bağlı olur. Elde ettikleri bilgileri ABD, İsrail, İngilizlere veriyorlar.”
<< Önceki Haber AKP'li başkandan akıl almaz sözler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER