Ankara'da Emniyet Amiri ölü bulundu

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Emniyet Amiri Hakan Yüksekdağ, Dikmen'de aracının içinde ölü olarak bulundu

Ankara'da Emniyet Amiri ölü bulundu!

Başkent Ankara'dan akşam saatlerinde şüpheli bir ölüm haberi geldi. Emniyet amiri Hakan Yüksekdağ, aracının içinde ölü olarak bulundu. 

Hakan Yüksekdağ, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Kaçakçılık dairesinde görev yapıyordu. 2 senedir aynı şubede çalışan Yüksekdağ'ın ölüm haberi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Polis ekipleri, bölgeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına başladı.

İlk incelemelere göre emniyet amiri Yüksekdağ beylik tabancası ile vuruldu. Vurulduğu anda şoför koltuğundaydı ve aracı çalışır durumdaydı. Olay yeri ekibi incelemesine devam ederken de araç uzun süre çalıştı. Diğer yandan ekipler, incelemesi sırasında Hakan Yüksekdağ'ın cebinde bir de mektup buldu.  

Emniyet ekipleri şüpheli buldukları ölümle ilgili inceleme başlatırken, ilk akla gelen Yüksekdağ'ın intihar ettiği ihtimali oldu. Ancak bu şüpheli ölüm daha önce aracının içinde ölü olarak bulunan eski özel harekat daire Başkanı Behçet Oktay'ın ölümünü akıllara getirdi. Oktay'ın da intihar ettiği ileri sürülmüş ancak geçen yıllara rağmen akıllardaki soru işaretlerine cevap bulunamamıştı. 

Giresun nüfusuna kayıtlı Hakan Yüksekdağ'ın 2 çocuğu var. Diğer yandan emniyet amirinin bir süredir ailevi problemler yaşadığı iddia ediliyor. Emniyet kaynaklarının verdiği bilgiye göre, şüpheli ölümün son günlerde yaşanan görevden alma olaylarıyla bir ilgisi bulunmuyor. 
<< Önceki Haber Ankara'da Emniyet Amiri ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER