Antalya'da katliam gibi kaza: 13 ölü

Isparta-Antalya karayolunda bir otobüsün dereye uçması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi öldü, 15 kişi ise yaralandı...

Tur otobüsü şarampole uçtu 13 ölü, 15 yaralı

Antalya- Isparta karayolunun 50'nci kilometresinde tur otobüsü şarampole uçtu. İlk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'dan yola çıkan ve Berberler Odası üyelerini tur amacıyla Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı turistik Side Mahallesi'ne getiren 3 otobüsten biri saat 05.00 sıralarında şarampole uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Kazada vefat eden 13 berberin ismi belli oldu

Antalya'ya geziye giderken kazada vefat eden Afyonkarahisarlı berberlerin isimleri belli oldu. Kazada 13 kişi vefat ederken, 31 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Samet Taşpınar (17), Suat Esen (18), Ahmet Öksüm (17), Benan Mardin (23), İbrahim Çankır (38), Erkan Tan (42), Mehmet Şatır (30), Gökhan Can (25), Sinan Doğraylı (53), Turan Karatepe (17), Fehmi Şentürk, Akın Balkan, Hidayet Gök.

Kaza yerine Antalya ve Isparta'dan çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Isparta, Burdur ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Kafiledeki diğer 2 otobüs ise Afyonkarahisar'a döndü. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu kaydedildi.
<< Önceki Haber Antalya'da katliam gibi kaza: 13 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER