Asım Yıldırım: 4 polis 2 genci öldüresiye dövdü

Samanyolu Haber Televizyonu editörü ve sunucusu Asım Yıldırım dün twitter hesabından akıllara durgunluk veren bir olayı paylaştı.

Asım Yıldırım: 4 polis 2 genci öldüresiye dövdü

Asım Yıldırım, aralarında yakın akrabasının da bulunduğu 4 arkadaşın, Yeşilköy Sahili'nde gezerken polisle çıkan 'niye baktın' tartışması yüzünden, öldüresiye dayak yediklerini söyledi.

Polisler tarafından kelepçe takılı olarak önce sahilde dövülen Yıldırım'ın akrabası, iddialara göre Yeşilköy Karakolu'na götürülerek burada kamerasız bir odaya konularak darp edildi. Yıldırım'ın akrabasının ayak bileklerine ve yüzüne defalarca vuran polisler, üstüne üstlük gencin üstüne de içki döktüler.

Olayı Twitter hesabından duyuran Yıldırım şunları aktardı:
 
"Bugün Yeşilköy sahilde, sırf kendilerine baktı diye, 4 yunus polisinin, ana avrat küfrederek 2 genci öldüresiye dövdüğünü ve sonra da gençlerin ellerini kelepçeleyip karakolda kamerasız bir odada dayak atmaya ve küfürlerine devam ettiklerini, gençlerin alkol aldıkları havasını oluşturmak için başlarından aşağı alkollü içki döktüklerini biliyor muydunuz?" 
 
Yıldırım ayrıca "Ve bu dayak yiyenlerin benim yakın akrabam olduklarını, bu konuyla çok daha yakından ilgileneceğimi söylesem." ifadelerini kullandı.

Asım Yıldırım'ın duyurduğu olaya sosyal medyadan da tepki yağdı. Olayın ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bizzat duruma el koyarken, İstanbul Emniyeti ve Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü de konuyu yakından takip edip incelediklerini ve gerekli işlemlerin hızlıca yapılacağını ilettiler.

İŞTE DARP EDİLEN GENCİN HASTANEDEN ALDIĞI RAPOR:




SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Asım Yıldırım: 4 polis 2 genci öldüresiye dövdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER